Boka bord

reservation

Får det lov att vara en middag?

Boka ditt bord nedan genom att fylla i formuläret med dina uppgifter. Vi kommer att svara inom 24h för att bekräfta din bokning. 

Svensk klassisk mat

En nostalgisk smakupplevelse

Känn historian och dess vackra nostalgi tala genom väggarna och njut av svensk klassisk mat där det smakar som bäst – i hjärtat av Eslöv.

Hjulet inlägg (51)

FAQ

Vanliga frågor & svar

Vi serverar ett brett urval av saftiga och välsmakade kötträtter, inklusive olika sorters biffar, entrecote, ryggbiff och fler. Dessutom erbjuder vi olika sidorätter, förrätter, sallader och desserter för att komplettera din måltid.

Vi fokuserar främst på köttbaserade rätter, men vi har också några vegetariska alternativ på menyn för våra gäster som föredrar det.

Absolut! Du kan enkelt göra en bokning via vår hemsida eller genom att ringa oss direkt. Vi rekommenderar att du bokar i förväg, särskilt under högtider.

Vi har regelbundet specialerbjudanden som du hittar vid menyn. Vi kommer även att anordna evenemang inom en snar framtid. Håll koll på vår hemsida och våra sociala medier för uppdaterad information.

Självklart. Ni kan även abonnera hela restaurangen för särskilda event. Vid större sällskap kontakta oss gärna på mail eller telefon så löser vi det på bästa möjliga sätt.

Såklart. Säg till personalen så anpassar vi din meny utefter dina behov. 

Intresserad av att..

Abonnera?

En hyllning och inspiration av Alfred Föjers fotoateljé. Vi tar dig till sekelskiftet med svensk klassisk mat och toppservice.